Friday, January 30, 2009

Diskografija (albumi)



1992 - Yonuss Tape

1994 - 9194

1995 - Unplugged

1997 - OEsophagus

1999 - 120% (Bootleg)

2001 - Sumo

Napomena:

120% je nenabavljiv u originalnom izdanju. Ovde je izmenjena i dopunjena verzija koju smo interno nazvali Bootleg.

4 comments:

  1. Mogu da se pohvalim da posedujem orignal Yonus Tape kupljen od Gvida jos davne '93. Bio na gomili koncerata u Bunkeru, KST-u i jos kojekude tih godina. Prajsles, to su bili koncerti, kad se nagura u Bunker 200-300 ljudi pa nastane realni haos.

    Setimo se samo ovih detalja :

    17.10.1992. KST - P.M.S. + URGH!
    09.01.1993. Bunker - Hands in Ashes + URGH!
    13.02.1993. Bunker - URGH!
    13.03.1993. SKC - Dza ili Bu + Direktori + URGH!
    22.05.1993. KST - Groovy Chikade + URGH!
    16.07.1994. KST bashta - URGH! + Achtung Dichtung

    I tu sam otprilike stao jer se fazon promenio, poceo se svira neki cross-over, a meni vise lezao onaj prvobitni grind. Uglavnom ti gigovi iz Bunkera '93 su bili najludji koncerti na kojima sam ikad bio. Od Napalma - Deceiver i milina jedna. ;)

    ReplyDelete
  2. jel ima neko od acroholia diskografiju da okaci negde?

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://keepthegrindcorealive.blogspot.com/search?q=acroholia

      evo Nikola,na ovom linku mozes preuzeti vecinu Acroholia albuma

      Delete